Parteneri media

Amelieamelie

Revista online, cu si pentru femei. Amelie.ro – You’re beautiful!

Antena 2

a2logo

Programe LIVE, reactii, replici, emotii, nervii, toate autentice si necenzurate.

Autentic Promotion

banner 200x200 varianta bold

Baza de date si promovare sali de conferinta. Calendar si promovare targuri, expozitii si evenimente. Organizatori de targuri si expozitii. Firme din domenii conexe.

Bucatarescu

Bucatarescu1742 retete culinare, 783 descrieri de vinuri si alte bauturi, 543 articole de gastronomie… de la Dan-Silviu Boerescu si colaboratorii sai.

Casa mea

casa mea  roRevista glossy “Casa mea” este lider de piata, impunandu-se pe piaţa home&deco drept cea mai citita revista glossy din domeniul constructiilor si amenajarilor.

Culinar

logoPentru bucatarul din tine…Culinar.ro a fost lansat in anul 2001 si este unul dintre cele mai importante portaluri gastronomice din Romania.

Carticica practica

logo CPCarticica Practic(a) aparuta initial ca un supliment al revistei Practic in Bucatarie a reusit sa atraga un public stabil, interesat de retete ingenioase.

DACIC COOL
Sigla DACIC COOL (micaDACIC COOL poate fi mai mult decat un site, mai mult decat un slogan, chiar mai mult decat un brand. DACIC COOL poate fi un stil de viata, un mod de a vedea lumea si semnul sub care sa ne regasim increderea, sperantele si forta.

Descopera Romania
Picture1O publicatie lunara de cultura si turism ce isi propune sa promoveze si sa prezinte publicului cititor, intr-o grafica moderna si un continut variat, ineditul din Romania.

ecuisine

ecuisine_orange_whiteBGReinventeaza placerea de a gati – Retete culinare pentru mancaruri si prajituri – Retetele sunt organizate pe categorii si pe ingrediente.

ele.ro

logo_ele

Ele.ro – Dezvaluie ceea ce esti! Ele.ro este un site dedicat exclusiv femeilor care vor sa afle noutati din moda, dragoste, divertisment, cariera, frumusete.

Eurocadouri

EUROCADOURI 8

Idei de cadouri si link-uri utile,informatii despre targuri,expozitii si magazine de cadouri.

eva.ro

logo_Eva_sloganEva.ro pune la dispozitia cititoarelor informatii din diferite domenii: dragoste, dieta & fitness, moda, frumusete, sanatate, retete, casa & familie, divertisment, cariera, horoscop, auto&tehno si psihologie.

Euforia TV

euforiat TV

Euforia TV este un ghid pentru femeile moderne, seducătoare, sexy, puternice, glamour şi pline de pasiune deopotrivă. Euforia vine din noi!

FoodBlog

FOODBLOGFoodblog.ro a fost creat in ianuarie 2010, ca mostenire directa a blogului culinar PAPABUN (www.papabun.blogspot.com), infiintat in 2006, care a fost considerat unul dintre primele bloguri culinare din Romania.

FOOD & BAR

F&B logo nou 2012Revista tendintelor in restaurante si baruri, Food & Bar Magazine este o revista business to business fondata in aprilie 2005, dedicata activitatii din restaurante, baruri, puburi, firme de catering, fast-food-uri, cafenele si cluburi.

Garbogarbo-rgb

Ghidul tau si al familiei tale, horoscop special pentru femei, retete culinare, bebe, sarcina, preconceptie. Noutati, articole, comunitate si forum – Garbo.

Gastromedia Magazinegastromedia

Revista alimentatiei publice, Revista GASTROMEDIA se adresează specialiştilor şi antreprenorilor din alimentaţia publică şi industria ospitalităţii.

Ganduri si Bucatareala
imagine copertaBLOGUL OANEI GRECEA. Delicii artistice si culinare pentru intreaga familie. Proiecte in care cred, recenzii de carti, retete gatite, calatorii.

Gustos

logo-gustosGustos.ro este un important portal gastronomic din Romania.

Utilizatorii portalului gustos.ro sunt in majoritate femei (68%), cu varsta cuprinsa intre 20 – 35 ani, atat din Bucuresti (25%) cat si din principalele judete ale tarii, majoritatea dintre acestea fiind angajate cu studii superioare.

Horeca Romania

horecaHoreca Romania – revista specialistilor din industria ospitalitatii: hoteluri, restaurante si firme de catering!

HRB EXPERT

sigla_hrbHRB expert, publicatie a CMG Media Solutions, este o revista specializata, business to business, adresata profesionistilor din horeca.

inoras.ro

InOras_transparent_background1.Alături de organizatorii de evenimente şi proprietarii de localuri din 2004. Cele mai noi ştiri despre evenimente şi locaţii. Peste 6000 de abonaţi la newsletter şi circa 2000 de vizitatori zilnic.

Jurnal de Bucuresti

jurnal b verde afis

Bucurestiul in imagini, locuri, evenimente, intamplari. Targuri, expozitii, locuri interesante, informatii utile din Bucuresti.

Metropotam

metropotam_micMetropotam este revista online actualizata zi de zi cu articole despre evenimente, locuri si intamplari din Bucuresti, recomandari, filme, lansari, recenzii si multa interactiune.

Mujer

mujerUn site pentru femei, cu horoscop saptamanal, ce se doreste o resursa de incredere pentru feminismul din al 3-lea val, moderat si echilibrat.

Pap Tot

logoCitind Pap Tot lunar, mamicile vor afla raspuns la toate dilemele lor legate de alimentatia sanatoasa a copiilor si vor avea o colectie de retete pretioase.

Replica vedetelor

replica vedetelorReplica Vedetelor revista online ce ofera dreptul la replica vedetelor, cele mai la moda vedete isi scriu gandurile in exclusivitate, vedetele dau replica articolelor.

Retete ca la mama

RTM-logo

Retete ca la mama este un blog culinar al carui autor si proprietar este Laura Laurentiu. Blogul propune vizitatorilor sai o formula interactiva, invitandu-i sa se inregistreze in miniforumul de discutii si sa participe la jocurile si concursurile gazduite periodic.

Retetele Marianei

Blogul culinar al Marianei Robescu, te va incanta cu reţete delicioase, sfaturi si concursuri.

Romania libera

logo RGBRomania libera – stiri iesite din tipar – actualitate, investigatii, politica, cultura, diaspora, video, anunturi de mica publicitate.

Romania Pozitiva

logoInformaţii pozitive cu şi despre România. De bine despre România.

Senso TV

senso lifestyleSenso TV este o televiziune ce isi doreste sa reprezinte SPIRITUL ROMANESC in toata plenitudinea, valoarea si autenticitatea sa prin cele 3 canale ale sale.

Stiu Un loc
baner-stiuunloc3
Impresii, recomandari si sfaturi despre locuri din Romania care merita vazute.

Traditional Romanesc
traditional-romanesc-logoGhidul celor ce simt romaneste. Adunam traditiile romanesti: datini, credinte si anunturi cu mestesugari si producatori de mancaruri si bauturi specific traditionale.

Vacante la tara

vacante la taraRevista „Vacante la Tara” este destinata atat celor care vor sa calatoreasca prin satele romanesti, cat si proprietarilor de pensiuni turistice si agroturistice din reteaua ANTREC.

Woman TV

lfbWoman TV este singura televiziune online din România care îşi propune să înfrumuseţeze, să împodobească şi să înnobileze viaţa fiecărei fete sau femei şi să o facă să se simtă cea mai plăcută, încântătoare, împlinită şi complexă fiinţă din acest univers.

Acest articol a fost publicat în traditii, Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu