Descriere

Campania de educatie culinara “Descopera Traditiile Culinare Romanesti” este la a doua editie si se desfasoara in perioada ianuarie – decembrie 2014.

Cea de-a doua editie a campaniei „Descopera traditiile culinare romanesti!” promoveaza 40 de retete oferite de 40 de pensiuni din cele 9 zone istorice ale Romaniei.

Pentru a acoperi costurile campaniei „Descopera traditiile culinare romanesti!” 2014, Russenart Communications beneficiaza de sprijinul brandurilor Gold Maya si Kotanyiregiuni-istorice2

Prima editie a campaniei „Descopera traditiile culinare romanesti!”, s-a derulat in perioada februarie – decembrie 2013, timp de 11 luni, cu sprijinul Arpis.

Prima editie a campaniei „Descopera Traditiile Culinare Romanesti!”, derulata in perioada februarie – decembrie 2013 s-a bucurat de succes, datorita celor 52 de parteneri media, astfel ca au fost publicate peste 1700 de materiale de presa referitoare la proiect si la partenerii sai, fiind descoperite si promovate 42 de retete prin 42 de campanii de presa saptamanale.

Fiecare editie a campaniei se deruleaza astfel:
– In fiecare luna este promovata cate una dintre cele 9 regiuni istorice ale Romaniei

– In fiecare saptamana este promovata cate o reteta traditionala impreuna cu partenerii care au facut posibila desfasurarea campaniei

– Incepand din ianuarie 2014, in fiecare luna va fi vizitata cate o regiune istorica si 4-5 pensiuni ai caror reprezentanti vor fi fotografiati in timp ce prepara retete traditionale.

Obiectivele proiectului
-Descoperirea si promovarea unor retete traditionale
-Promovarea pensiunilor si a producatorilor cu traditii culinare vechi

Prin intermediul partenerilor proiectului (pensiuni si specialisti din domeniul culinar) vor fi identificate retete traditionale, mai putin cunoscute, specifice fiecareia dintre cele 9 zone istorice ale tarii.

4 răspunsuri la Descriere

 1. Pingback: ...unde gusti putin din Romania la un restaurant in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

 2. Buna Ziua!
  Va rog sa imi spuneti cum se poate participa la proiectul:Descopera traditiile culinare romanesti,derulat de catre restaurantul Bucatarasul cel Dibaci,care va fi organizat in perioada februarie-decembrie 2013,cum se poate participa la degustari,cand se organizeaza acestea.
  Multumesc!
  Astept cu real interes si respect mesajul dumneavoastra!
  Numai Bine!

  • Buna ziua,

   Zilnic puteti testa cate un preparat traditional la restaurantul Bucatarasul cel dibaci, intre orele 16 – 21, la un pret promotional. Astfel, in saptamana 6 -10 februarie 2013, intre orele 16 – 21, veti putea incerca produsul Varza cu taitei de casa, la pretul promotional de 6 lei/ portia.

   La finalul acestei luni, pe 28 februarie, vom avea o petrecere traditionala, la care toti participantii vor putea incerca produsele traditionale bucovinene promovate in februarie, la un pret special.

   Va asteptam la restaurant!

 3. Pingback: Traditii culinare romanesti: Cocurei / FOTO + VIDEO | deBanat.ro - spune realitatea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s