Reteta traditionala: Salata de fasole verde sau Pastai prajite

7 web

Reteta face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.

Reteta ”Salata de fasole verde” a fost oferita si preparata de Casa Oprescu, gazda proiectului in perioada mai – august.

Din luna martie, derularea activitatilor din cadrul proiectului de responsabilitate sociala se realizeaza cu sprijinul partenerului principal al proiectului, brandul premium Arpis, lansat in 1992. Portofoliul de produse Arpis contine faina de malai, faina din grau, gris, otet, ulei etc.ingrediente

Ingrediente

  • Fasole verde
  • Ulei Arpis
  • Usturoi
  • Verdeata (marar, patrunjel etc.)
  • Sare

Mod de preparare

2 webFasolea verde se pune la fiert in apa rece. Cand este aproape fiarta se caleste cateva minute in ulei Arpis.

Se potriveste de sare si se adauga usturoi.

Se ia de pe foc si i se adauga verdeata, spalata si tocata marunt.

Despre Casa OprescuSalata de fasole verde

Deschisa in 2011 din dorinta de a readuce la viata vechile preparate romanesti traditionale si de a crea un concept de reintoarcere la radacini, Casa Oprescu se mandreste cu una dintre cele mai frumoase locatii.

Asezat la poalele dealului din Parcul Tineretului, restaurantul Casa Oprescu te invita la ore de relaxare cu intreaga familie, la pranzuri de afaceri in mijlocul naturii ori in saloanele decorate cu elemente specific  traditionale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s