Cum prepari supa de spanac cu ochiuri romanesti?

Reteta face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.

Reteta maramureseana ”Supa de spanac cu ochiuri romanesti” a fost primita de la Alina Pop, proprietar si autor al blogului Dulce si Sarat, Retete culinare ilustrate, dulci sau sarate si preparata de restaurantul Casa Oprescu in cadrul proiectului ”Descopera traditiile culinare romanesti!”.

13

Din luna martie, derularea activitatilor din cadrul proiectului de responsabilitate sociala se realizeaza cu sprijinul partenerului principal al proiectului, brandul premium Arpis, lansat in 1992. Portofoliul de produse Arpis contine faina de malai, faina din grau, gris, otet, ulei etc.

Citeste aici continuarea retetei…

Proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” este derulat de agentia Russenart Comunications in parteneriat cu brandul Arpis, in perioada februarie – decembrie 2013 si este sprijinit de 52 de parteneri media (televiziuni, publicatii tiparite si online, bloguri): 121, Antena 2, Amelie.ro, Autentic Promotion, Bucatarescu.ro, Bucataria Culinara, Calendar Evenimente, Casa mea, Culinar.ro, Carticica Practica, Cefacemimi?, Coolinaria, ecuisine.ro, Descopera Romania, Dacic Cool, De savurat, ele.ro, eurocadouri.com, eva.ro, Euforia TV, Fabrica de Carne, Fabrica de lapte, Fapt divers, Food & Bar, Foodblog, Garbo.ro, Gastro Media, gustos.ro, Horeca Romania, HRB Expert, InfoAliment, inoras.ro, jurnaldebucuresti.com, Marius Dragne, metropotam.ro, Mujer, Papa bun, Pap Tot, ReplicaVedetelor.ro, Restograf, Retete ca la Mama, Retetele Marianei, Romania libera, Romania pozitiva, Senso TV, stiuunloc.ro, Timisoara Express, traditionalromanesc.ro, Vacante la tara, MTWebArt, Woman TV, WorldWide Romania.

Retetele traditionale din Maramures au fost puse la dispozitia proiectului de Pensiunea Ideal, Complex Lostrita si Pop Alina, bloger culinar Dulce si Sarat.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cum prepari supa de spanac cu ochiuri romanesti?

  1. kertesz spune:

    Scuze dar dvs glumiti cu condimen ptr mâncare. Unde in bucătăria tradiţională a ţăranului român s-a cunoscut acel ” condimen…” ? Aiurea, se punea câteva polonice de supă cu legume. ..ah şi încă in lucru : se spune şi scrie condiment ! Apoi lăsaţi Apis şi căci doar facem publicitate la o reţetă tradiţională nu la marca Apis…

    • Buticul de PR spune:

      Buna seara,

      Aveti dreptate se scrie „condiment”, a fost o greseala de tastare, pe care am „remediat-o” si va multumim ca ne-ati atras atentia asupra ei.

      In ceea ce priveste retetele primite de la partenerii nostri (bloggeri sau pensiuni), nu ne permitem sa operam modificari in structura lor, astfel ca le publicam asa cum le primim (daca nu exista greseli flagrante). Cu siguranta aveti dreptate in ceea ce priveste existenta condimentelor in bucataria traditionala, dar, in ultimii ani, retetele traditionale au fost completate cu ingrediente suplimentare care sa le dea un gust mai bun. Probabil este si cazul supei de spanac.

      Brandul Arpis este sponsorul proiectului de promovare a retetelor traditionale romanesti, acoperind costurile organizatorice ale proiectului si oferind ingredientele de baza, necesare pentru prepararea fiecarei retete (malai, faina, gris, ulei) astfel ca este firesc sa mentionam acest aspect atat in cuprinsul retetei, cat si in alte materiale de pe blog.

      Va multumim ca urmariti proiectul si speram ca retetele identificate si promovate de noi sa va fie de folos.

      Echipa proiectului „Descopera Traditiile Culinare Romanesti!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s