Sustine si tu traditiile culinare romanesti!

Reprezinti un restaurant, pensiune, producator de ingrediente, blog culinar sau alta companie interesata de promovare in domeniul gastronomiei?

Sau poate esti bloger, jurnalist ori doar un gurmand interesat de promovarea retetelor traditionale romanesti?!…

Implica-te si sustine promovarea traditiilor culinare romanesti, prin intermediul celui mai vizibil proiect gastronomico-educational, derulat in cele 9 zone istorice al Romaniei, in perioada februarie – decembrie 2013!

Ca partener/ sustinator al proiectului, vei beneficia de promovare in cadrul proiectului, alaturi de ceilalti parteneri!

In functie de tipul de sustinere/ parteneriat pe care il oferi proiectului, te poti implica in promovarea traditiilor culinare romanesti, pe durata urmatoarelor 6 luni de proiect, in perioada iulie – decembrie 2013, prin activitatile de mai jos:

  • promovarea pe blog-uri, Social media, site-uri sau publicatii a retetelor traditionale romanesti, culese de la pensiuni, restaurante si persoane fizice, din diferite zone ale tarii
  • sprijinirea activitatilor proiectului (prepararea retetelor, gazduirea petrecerilor traditionale etc. in Bucuresti si alte orase din diferite zone ale tarii)
  • oferirea ingredientelor necesare pregatirii demonstrative a retetelor traditionale
  • sponsorizarea anumitor activitati pentru a acoperi costurile proiectului
  • alte modalitati de colaborare si sprijinire a proiectului

Proiectul „Descopera traditiile culinare romanesti!” este derulat de agentia Russenart Communications si sprijinit de 49 de parteneri media. Din martie, proiectul este sprijinit de Arpis, in calitate de partener principal.

Pana in prezent, au aparut peste 600 de materiale de presa despre proiect si cele 19 retete promovate, fiind implicate 12 pensiuni din diferite zone al tarii si doua restaurante.

Detalii despre modalitatile de implicare in proiect pot fi obtinute pe adresa de email contact@traditiiculinareromanesti.ro!

Va asteptam!

Echipa Traditii Culinare Romanesti

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s