Petrecere bucovineana – Descopera si testeaza retetele traditionale din Bucovina la Bucatarasul cel dibaci!

afis 3.6  f micJoi, 28 februarie 2013, incepand cu ora 19, va avea loc Petrecerea Bucovineana cu   tema “Descopera si testeaza traditiile culinare bucovinene!”.

Timp de 3 ore, in cadrul restaurantului “Bucatarasul del dibaci”, participantii vor putea testa preparatele bucovinene promovate pe durata lunii februarie in cadrul poza micaproiectului „Descopera traditiile culinare romanesti”.

Pentru cei care doresc sa petreaca in stil bucovinean cu retete traditionale, bautura, muzica si dans, Restaurantul Bucatarasul cel dibaci a pregatit doua tipuri de meniu, ce pot fi achizitionate la un pret special, cu conditia unei rezervari prealabile:

  • Gustare bucovineana (cuprinde o portie de Tocinei bucovineni, o portie de Varzatocinei_mica cu taitei de casa, 1/2 l de vin si 1/2 l de suc/apa) – 20 lei/ meniu
  • Meniu bucovinean complet (cuprinde o portie de Tocinei bucovineni, o portie de Varza cu taitei de casa, 1/2 l de vin si 1/2 l de suc/apa, o portie de bors de sfecla rosie, o portie pasrav cu smantana si desert – placinta cu iaurt) – 39 lei/ meniu

Pensiunile din Bucovina care au pus la dispozitia proiectului retetele traditionale bucovinene, sunt: Cabana Zada, Pensiunea Liliana si Pensiunea COLLADA. Partenerul special al proiectului este site-ul de turism culinar,  www.chefbuzu.com.

Adresa restaurantului Bucatarasul cel dibaci este Strada Olteni nr.3, Sector 3, Bucuresti.

Rezervari si detalii: 0722.66.33.79 sau la 0760.966.360

Despre proiect

Proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” este derulat de Russenart Comunications in perioada februarie – noiembrie 2013 si este sprijinit de 42 de parteneri media (televiziuni, publicatii tiparite si online, bloguri): 121, Antena 2, Amelie.ro, Autentic Promotion, Bucatarescu.ro, Bucataria Culinara, Casa mea, Culinar.ro, Carticica Practica, Cefacemimi?, Coolinaria, ecuisine.ro, Descopera Romania, Dacic Cool, ele.ro, eurocadouri.com, eva.ro, Euforia TV, Food & Bar, Foodblog, Garbo.ro, Gastro Media, gustos.ro, Horeca Romania, HRB Expert, inoras.ro, jurnaldebucuresti.com, metropotam.ro, Mujer, Pap Tot, ReplicaVedetelor.ro, Retete ca la Mama, Retetele Marianei, Romania libera, Romania pozitiva, Senso TV, stiuunloc.ro, traditionalromanesc.ro,Vacante la tara, VideoGuide, WebArt, Woman TV.

In perioada februarie – martie, gazda proiectului este restaurantul Bucatarasul cel dibaci.

Mai multe detalii despre proiect pot fi gasite pe blogul www.traditiiculinareromanesti.wordpress.com si pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/TraditiiCulinareRomanesti .

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s